Backpacker Blues

20110725-063502.jpg

We doen natuurlijk of we nog steeds integraal onderdeel uitmaken van de backpackerscene, maar natuurlijk dat niet zo. Je wordt ouder papa, geef het maar toe. Dus hoewel we nog steeds de spulen bijhebben in de rugzak (handig tussen de tuktuk en de bus), zijn de standaarden wel veranderd sindsdien. Zeker wat betreft accomodatie. We slapen nu in hotels waar we vroeger alleen kwamen om eens een keer lekker naar een zitwc te kunnen. En om WC-papier te jatten, want dat was in India in 1983 nergens te koop. Nou ja, tegenwoordig zachte bedden, zwembadjes, minibar, zeepjes, shampootjes, wattenstaafjes, tandenborstels. Het is dat ze zo slecht engels praten, anders zou je denken dat je in … Zo luxe is het nou ook weer niet.

Enfin, we zitten nu dus in zo’n lekkere ouderwetse backpackerstek net als vroeger. Zoals gemeld VN guesthouse. Kamertjes op een boot. Mooi terras boven het water. Bookexchange met mottige pockets. Alle favoriete ontbijtgerechten. Mijn bananapancake ben ik hier pas na drie weken voor het eerst tegengekomen, dus dan weten jullie het wel. We loungen op het terras. Mamma lees voor uit de rode Zora. Het begint gigantisch te regenen, dus wij bestellen nog een Leo. Er klimt een leguaan uit het water.

20110725-065043.jpg

O ja, we zijn ook nog bij de brug over de river kwai geweest. Met 6000 andere toeristen. Het klopt niet dat deze dodenspoorweg nu een plek is om spullen te verkopen. Laat maar.

Wij hebben ons terrasje. En de zon gaat onder.

20110725-065505.jpg

VN guesthouse. Ze hebben er zelfs toiletpapier.

Over Reisfamilie

Graag onderweg
Dit bericht werd geplaatst in Thailand en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.