Dr Chamy

20130801-082031.jpg
’s Morgens komt General Manager Khaan trots vertellen dat hij de parkeertip opgevolgd heeft en dat de eigenaar van het hotel zijn auto voortaan niet meer in het restaurant parkeert. En of ik de eigenaar Dr Chamy misschien wil spreken. Dat wil ik graag en wel tijdens een rondleiding door het hotel, dat nog niet helemaal af is. Beter gezegd, op de begane grond na is er helemaal niks af. Nou ja, vier verdiepingen geraamte. Op de eerste verdieping is met spaanplaat een slaapzaal voor het personeel afgeschermd en is in een andere hoek een bakkerij gevestigd. Maar de ambities zijn er, er komen 40 kamers en op de vierde en vijfde verdieping twee penthouses met 360 graden ramen van de vloer tot aan het plafond. “Imagine, you can stand here naked and see the whole city”. Imagine, ja.
Chamy is behoorlijk ambitieus. Op 25 jarige leeftijd kwam hij naar Anuradhapura en startte met het importeren an Chinese goederen. Wat voor goederen? “O, just stuff”.
Nu 7 jaar later bezit Chamy 6 restaurants en een hotel met een min of meer functionerende begane grond. Die vooral voor cashflow moet zorgen, want voor september komt de bank niet af met een nieuwe lening. Dat er pas vijf kamers operationeel zijn remt Chamy’s ambitie allerminst: “my next hotel will have 120 rooms and two weddinghalls”.

Maar de echte passie van Dr Chamy is zingen. Hierboven zijn eerste videoclip. Die komt er wel ;-). En het White House Hotel komt ook af.

Over Reisfamilie

Graag onderweg
Dit bericht werd geplaatst in Sri Lanka en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.