We begonnen met één en toen waren het er opeens heel veel

Anders dan andere jaren gaat er niet (bijna) elke dag een update komen. Inmiddels ben ik gestart met de Dive-master opleiding en dat is een mooie, maar intensieve mix van theorie en praktijk. Ik heb de eerste klassikale lessen er al opzitten (nou ja, klas n=1) en vandaag gedoken en meteen geassisteerd bij een open water duikopleiding. Maar daar vertel ik later meer over. Ik wil vandaag jullie zeker niet Nadapa onthouden, het hotel waar ik ingecheckt ben voor de komende dik vier weken.

Keurige, zij het enigszins PAARSE kamer met alles er op en er aan inclusief Klimt aan de muur. Vriendelijke manager Toe, die haar uiterste best doet om het de weinige gasten naar de zin te maken (het is nog voorseizoen). Maar wat het hotel echt bijzonder maakt zijn de tientallen (honderden?) gipsen beelden in de tuin, die er voor zorgen dat je heel veel te bekijken hebt. Een kleine selectie:

Maar er is nog ruimte voor uitbreiding. Zo mis ik nog de bekende Poolse tuinkabouters met zijn broek naar beneden. Nou ja, missen? Missen is een emotie….

Over Reisfamilie

Graag onderweg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.